Menestys,  Menestystarinat,  Vierailevat kirjoittajat,  Yleinen

Pauliinan tarina – seikkailuja ja unelmien rohkeaa toteuttamista

 

“Yritä. Kokeile. Koska vasta silloin kun alkaa tosissaan pelottaa, alat olla oikealla tiellä.”

 

 

Yritysmyyjänä työskentelevä myynnin tradenomi Pauliina, 28, uskoo seikkailuihin ja unelmiin. Mutta ei ainoastaan unelmointiin – vaan niiden toteuttamiseen.

Useat seikkailut ja ovat rakentaneet tämän rohkean nuoren naisen, joka puhuu yrittämisen puolesta. Kohtaa pelkosi – kokeile, ota riski ja saatat tehdä elämäsi parhaan valinnan.

Tämä on Pauliinan tarina.

pauliinan tarina

Elätkö unelmaasi vai unelmissasi?

 

Olen 28-vuotias, tavallaan nähnyt paljon, tavallaan en yhtään mitään. Riippuu varmasti paljon siitä mitä kukakin elämässään arvostaa. Oli unelma mikä tahansa, sitä pitäisi minusta clicheisesti seurata. Se onkin helpommin sanottu kuin tehty.

Itse olen aina ollut aika rämäpää, ehkä vähän kapinallinen ja seikkailijasydän. Mieli vei maailmalle jo nuorena ja ensimmäinen seikkailuni oli pois kotoa muutto 16-vuotiaana. Olen todella kiitollinen itselleni siitä, että uskallan edelleen kuunnella sydämeni ääntä. Kaikki eivät uskalla.

 

Utelias sydämeni on vienyt minua erikoisiin paikkoihin: Meksikon viidakoista Turkin basaareihin. Matkat maailmalla, kaukana rakkaista ihmisistä, ovat opettaneet paljon ja kasvattaneet minusta rohkean nuoren naisen. Kun luovut kaikesta, niin kai vapaus on ainut mikä käteen jää, niin kun laulussakin sanotaan. Ja vapaa olen ollutkin! Vapaa kokemaan, näkemään, uskaltamaan, erehtymään ja tuntemaan. Siksi nyt onkin erityisen hienoa olla taas rakkaassa kotimaassa Suomessa pysyvästi. (tai ainakin seuraavaan ideaan saakka)

 

Ehkä haluan sanoa, että kokeile. Jos haluat jotain, haaveilet jostain, niin yritä. Yritä edes kerran, ihan tosissasi tai vaikka edes ihan läpällä. Niin minäkin päädyin hotellipäälliköksi Maltalle, ihan läpällä. Joskus unelman toteutuminen ei vaadi kuin yhden urhean teon: sen hakemuksen lähettämisen, sähköpostin kirjoittamisen tai puhelinsoiton. Se riski kannattaa ottaa, se karmea riski, että saatat epäonnistua! Koska aina on myös se toinen vaihtoehto. Se, että teet elämäsi parhaan valinnan, jota et tule koskaan katumaan. Päinvastoin tulet kiittämään itseäsi siitä rohkeudesta lopun elämääsi.

 

Yritä. Kokeile. Koska vasta silloin kun alkaa tosissaan pelottaa, alat olla oikealla tiellä.

 

Unelmien toteuttamisiin,

Pauliina”

pauliinan tarina

pauliinan tarina

Tätä ihanaa supernaista voit seurata Instagramissa  @ninapauliinan

 

Pauliinan tarina on inspiroiva osoitus siitä, kuinka pelkoja kohti meneminen avaa mahdollisuuden upeisiin seikkailuihin. Ja siitä, kuinka huumorintaju ja kokeileminen kannattaa. Lyhytkin urheuden hetki voi olla se, joka vie sinut lähemmäksi omaa unelmaasi.

 

Onnea, uusia seikkailuja ja menestystä Pauliinalle sekä muille toivottaen,

Emppu Koo

 

Piditkö tästä ihanasta menestystarinasta? Lue lisää tarinoita täältä! 

Psst! Teksti julkaistu 25.5.2020 ja päivitetty 29.7.2020

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *