Jaa oma menestystarinasi!

 

Minä kerään ihmisten menestystarinoita julkaistavaksi blogissani – miksi?

 

Jaa oma menestystarinasi, sillä voi olla toiselle ihmiselle suuri merkitys. Uskon vahvasti siihen, että toisen tarina voi toimia toiselle ihmiselle inspiraationa, ponnahduslautana ja vertaistukena. Toisen ihmisen tarina voi opettaa, antaa ja auttaa. On rikkaus kuulla erilaisia näkökulmia ja mielipiteitä, jotka avartavat omaa näkemystä.

Mikä on Sinun menestystarinasi? Oletko kenties tehnyt elämäntapamuutoksen? Auttanut läheistä tai tuntematonta? Selvinnyt sinulle haastavasta tilanteesta tai kohdannut oman pelkosi? Oletko löytänyt unelmaduunisi, oletko nähnyt jotain ennenäkemättömän kaunista ja ihanaa? Mikä tekee sinut onnelliseksi ja saa olosi tuntumaan hyvältä? Jaa oma tarinasi inspiroimaan muita!

 

Sivuilla julkaistaville menestystarinoille ei ole valmista formaattia. Tarinat saavat poiketa toisistaan täysin, sillä niin teemme mekin! Ehkä tarinasi liittyy työhösi, ehkä vanhemmuuteen tai johonkin harrastukseen.

Vastaanotan tarinasi yhteydessä mielelläni myös valokuvia. Toimin mieluusti tarinasi kirjurina, mikäli et itse syty kirjoittamisesta. Voimme sopia yksityiskohdista tarkemmin sähköpostitse. Saat nähdä tarinasi ennen julkaisua ja päättää itse siitä, onko se mielestäsi julkaisuvalmis vai kaipaatko siihen muutoksia. Minulle on tärkeää, että olet tyytyväinen tarinan kirjalliseen toteutukseen.

Jos kaipaat esimerkkiä kirjoitustyylistäni, voit lukea Riitan tarinan.

 

Tarinat jaetaan täällä Hohtoon verkkosivuilla, Facebookissa sekä Instagramissa.

 

Kiinnostuitko? Jaa oma menestystarinasi!

Lähetä oma tarinasi minulle täältä tai pistä sähköpostia osoitteeseen hohtoon(at)gmail.com ja jutellaan lisää!

 

Aurinkoisin terveisin,

Emppu Koo

 

menestystarina

jaa oma menestystarinasi