Voimaannu ja opi lukemalla menestystarinoita

 

Uskon vahvasti siihen, että voimme oppia, saada vertaistukea ja inspiroitua ihmisten elämäntarinoista. Muiden menestystarinoita lukemalla voimme voimaantua ja kokea yhdenvertaisuutta! Tavoitteenani on jakaa mahdollisimman paljon erilaisia, ihania ja koskettavia elämäntarinoita. Kertomuksia, jotka kertovat kuinka ihmiset ovat saavuttaneet jotakin itselleen merkityksellistä.

Jokainen tarina on erilainen, niin kuin olemme mekin. Ja jokainen tarina voi opettaa toiselle ihmiselle jotakin arvokasta. Tarinoilla ei ole valmista formaattia.

Haluatko jakaa oman menestystarinasi? Lue lisää täältä!

Menestystarinat jaetaan täällä Hohtoon verkkosivuilla, Facebook-sivuilla ja Instagramissa.

 

menestystarinoita

 

 

 

Kehopositiivisuutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia – Suvin tarina

“Vuonna 2020 helmikuussa minulta kysyttiin tykkäänkö tästä Suvista, joka tällä hetkellä olen. Hieman yllätyin itsekin, kun pystyin sanomaan rehellisesti – kyllä

Hyvinvointialan opiskelija, Suvi, 29, puhuu kehopositiivisuuden ja hyvinvoinnin puolesta. Vuoden 2019 lopussa Suvi päätti ottaa itseään niskasta kiinni, sillä jonkin oli muututtava.

Huono itsetunto, jopa itseinho, ajoi Suvin siihen pisteeseen että hän päätti aloittaa kokonaisvaltaisen elämäntaparemontin.  Tänään tämä hyvinvoinnin ilosanomaa levittävä voimanainen on onnellinen ja hyväksyy itsensä juuri sellaisenaan.

 

“Yritä. Kokeile. Koska vasta silloin kun alkaa tosissaan pelottaa, alat olla oikealla tiellä.”

Yritysmyyjänä työskentelevä myynnin tradenomi Pauliina, 28, uskoo seikkailuihin ja unelmiin. Mutta ei ainoastaan unelmointiin – vaan niiden toteuttamiseen.

Useat seikkailut ja ovat rakentaneet tämän rohkean nuoren naisen, joka puhuu yrittämisen puolesta. Kohtaa pelkosi – kokeile, ota riski ja saatat tehdä elämäsi parhaan valinnan.

“Unelmia, rohkeutta ja hyvällä asenteella eteenpäin, yhdessä. Yksin ei tarvitse olla.”

Siivouksen parissa vuosia työskennellyt Riitta, reilu 60, haluaa auttaa ikäihmisiä siivouspalvelun lisäksi tarjoamalla aitoa läsnäoloa.

Riitta huomasi siivoojan työssään sen, että tarve tavalliselle yhdessä ololle on suuri. Jutustelulle, ulkoilulle ja yhteiseen ajan viettoon.

Ihmisläheisyyden ja toisten auttamisen ollessa Riitalle prioriteetti, syntyi ajatus yrittäjäksi ryhtymisestä. Nyt kun yrittäjän tutkinto on suoritettu, on Riitalla seuraavaksi edessä oman yrityksen pyörittäminen.

”Unelmieni maailma on sellainen, jossa jokaisella olisi joku”

Kahden tytön äiti ja aloitteleva yrittäjä Heini, kohta 30, haluaa ihmiset pois kotoa pärjäämästä, ulos elämään.

Kotisiivousten parissa työskennellessään Heini kiinnitti erityistä huomiota siihen, että suuri määrä ihmisiä kaipasi ripeän siivousavun lisäksi jotain aivan muuta – nimittäin aitoja kohtaamisia toisen ihmisen kanssa.

Heinissä heräsi sisäinen palo tarjota pääsääntöisesti kotonaan oleskeleville ihmisille muutakin, kuin arjessa pärjäämistä: kokemuksia ja todellista kuulluksi tulemista, elämän makuista elämää. Ja niin alkoi Heinin oma matka kohti yrittäjyyttä.