Henkilökohtainen kehitys,  Hyvinvointi,  Yleinen

Manifestoinnin avulla voit luoda omaa todellisuuttasi – Jenna

Jenna, 24, on kasvatustieteiden maisteriopiskelija Tampereelta. Ihmisen kasvu, kehitys ja mielen asiat ovat lähellä hänen sydäntään. Samoin manifestointi ja vetovoiman laki, joiden periaatteita noudattaen hän pyrkii itse elämään.  

Olen tutustunut Jennaan hänen Instagram-tilinsä kautta, jolla hän jakaa tietoa manifestoinnista sekä vetovoiman laista sekä omasta matkastaan manifestoinnin mestariksi! Jenna toivoo inspiroivansa muita elämään omannäköistä elämää ja toteuttamaan unelmiaan.

Pyysin Jennaa jakamaan tietämystään meidän kanssamme ja sitä kautta tämä artikkeli syntyi.  Tämä artikkeli on siis Jennan kirjoittama! Tervetuloa viihtymään ja kivaa maanantaita!

Emppu Koo

manifestointi

 

Manifestointi ja vetovoiman laki

 

Törmäsin ensimmäisen kerran manifestointiin ja vetovoiman lakiin liki kymmenen vuotta sitten, kun löysin Rhonda Byrnen Salaisuus-kirjan. Tämä teos oli ensimmäinen askeleeni manifestoinnin ja vetovoiman lain maailmaan, ja sen jälkeen onkin tullut tutustuttua aiheeseen jo useamman vuoden ajan. Suoritettuani Law of Attraction Life Coach -sertifikaatin minulle heräsi unelma siitä, että voisin auttaa ihmisiä hyödyntämään vetovoiman lakia ja tulemaan manifestoinnin mestariksi. Seuraavaksi avaankin vetovoiman lain ja manifestoinnin perusasioita, jotka ovat auttaneet minua ymmärtämään ja hyödyntämään niitä elämässäni. Toivottavasti tämä kannustaa myös sinua saavuttamaan omia unelmiasi ja tavoitteitasi!

 

Vetovoiman laki

 

Manifestointi perustuu vetovoiman lakiin. Vetovoiman laki on yksi universaaleista luonnonlaeista siinä missä painovoiman lakikin. Vetovoiman lain periaate on, että samanlaisuus vetää puoleensa. Aivan kuten ihmisetkin hakeutuvat samankaltaistensa seuraan, niin tekee itseasiassa kaikki maailman asiat. Tämä vetovoima perustuu energiaan. Ihmisen energia koostuu muun muassa tämän ajatuksista ja tunteista. Kun sinulla on myönteisiä ajatuksia ja tunteita, suorastaan säteilet ympärillesi hyvää energiaa, mikä vetää puoleesi lisää myönteisiä asioita, henkilöitä ja kokemuksia. Meidän oma sisäinen maailma heijastuu siis meidän ulkoiseen maailmaan. Kaikki asiat tässä maailmassa koostuvat energiasta, ja sinun oma energiasi määrittää sen, mitä vedät puoleesi.

Kiinnittämällä huomiota ajatustesi ja tunteidesi laatuun, voit myös vaikuttaa oman energiasi laatuun. Ajatukset ja tunteet ovat oikeastaan meidän energiamme mittareita. Pysähdy hetkeksi tarkkailemaan, minkälaisia ajatuksia ja tunteita sinulla on juuri tällä hetkellä. Jos ajatuksesi ja tunteesi saavat olosi tuntumaan hyvältä, välität myös myönteistä viestiä ympärillesi. Tällöin tiedät, että kaikkea hyvää on matkalla luoksesi. Mihin ikinä keskitätkään energiasi, manifestoituu myös elämääsi.

 

Manifestointi

 

Manifestoinnilla tarkoitetaan tätä vetovoiman lakiin perustuvaa prosessia, jossa joko tietoisesti tai tiedostamattomasti vedät puoleesi asioita ja luot omaa todellisuuttasi. Manifestointi on ikään kuin jatkuva luomisprosessi, jossa sinä itse olet oman elämäsi käsikirjoittaja. Valjastamalla vetovoiman lain tietoisesti omaksi hyödyksesi voit saada aikaan upeita muutoksia ja tuloksia elämässäsi.

 

Manifestoinnin prosessi yksinkertaistettuna:

  1. Selvitä ja päätä, mitä todella haluat.
  2. Keskity ajatuksissasi, tunteissasi, toiminnassasi ja puheissasi siihen, mitä haluat.
  3. Tee mitä voit haluamasi asian eteen.
  4. Usko ja luota, että asiat järjestyvät. Tunne kuin haluamasi asia olisi jo sinun.

 

Manifestoinnissa voi käyttää apuna lukuisia erilaisia tekniikoita, kuten visualisointia, kirjoittamista tai vaikkapa unelmakarttaa. Näiden manifestointitekniikoiden voima piilee siinä, että ne saavat unelmasi tuntumaan yhä todemmalta. Visualisointi tarkoittaa mielikuvien luomista. Kuvittele mielessäsi, kuinka unelmasi on jo toteutunut. Mitä teet ja miltä sinusta tuntuu? Minkälaista elämäsi on? Saman voi myös tehdä kirjoittamalla.

Voit esimerkiksi ajatella kirjoittavasi ystävällesi kirjettä, jossa kerrot minkälaista elämäsi on nyt, kun unelmasi on jo toteutunut. Myös unelmakartta, johon tavoitteet ja toiveet on visuaalisesti havainnollistettu, auttaa muistuttamaan niistä päivittäin. Tekniikkaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mikä tuntuu siinä tilanteessa itselleen luonnollisimmalta. Joku tykkää kirjoittaa mieluummin, kun taas toinen saattaa kokea visualisoinnin toimivimmaksi. Ei ole oikeaa tai väärää tapaa manifestoida.

Aloita vaikkapa jostain pienestä asiasta, jonka toteutumiseen tai saavuttamiseen sinun on luontevaa uskoa. Meillä kaikilla on kyky manifestoida, sitä täytyy vain oppia hyödyntämään. Tässäkin asiassa harjoitus tekee mestarin!

-Jenna

 

manifestointi
Jenna, 24, kasvatustieteiden maisteriopiskelija Tampereelta

 

 

Seuraa Jennaa ja tutustu manifestointiin Instagramissa manifestoinninmestariksi 

manifestointi

Jos sinua kiinnostaa kirjoittaa Hohtoon blogiin aiheesta, johon suhtaudut intohimolla ja joka liittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin – ota minuun yhteyttä täältä! 

psst! Tämä teksti on julkaistu 22.6.2020 ja päivitetty 1.8.2020

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *