Henkilökohtainen kehitys,  Hyvinvointi,  Menestystarinat,  Vierailevat kirjoittajat,  Yleinen

Kehopositiivisuutta ja hyvinvointia – Suvin tarina

Kehopositiivisuutta ja hyvinvointia

“Vuonna 2020 helmikuussa minulta kysyttiin tykkäänkö tästä Suvista, joka tällä hetkellä olen. Hieman yllätyin itsekin, kun pystyin sanomaan rehellisesti – kyllä

Hyvinvointialan opiskelija, Suvi, 29, puhuu kehopositiivisuuden ja hyvinvoinnin puolesta. Vuoden 2019 lopussa Suvi päätti ottaa itseään niskasta kiinni, sillä jonkin oli muututtava.

Huono itsetunto, jopa itseinho, ajoi Suvin siihen pisteeseen että hän päätti aloittaa kokonaisvaltaisen elämäntaparemontin.  Tänään tämä hyvinvoinnin ilosanomaa levittävä voimanainen on onnellinen ja hyväksyy itsensä juuri sellaisenaan.

 

kehopositiivisuutta

 

Tämä on Suvin tarina

 

 

kehopositiivisuutta

 

 

“Olen Suvi Lamminaho, 29-vuotias hyvinvointialan opiskelija. Luonteeltani olen positiivinen, optimisti ja sosiaalinen höpöttelijä.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tällä hetkellä mun elämässäni tärkeimpiä prioriteetteja ja haluankin levittää mahdollisimman paljon hyviä asioita ympärilleni!

En ole kokenut hyvinvointia tärkeänä koko mun elämää ja olenkin kokenut kaksi burn-outtia elämäni aikana. Olen aina ollut myös isokokoinen paino-jojoilija ja kärsinyt aiemmin todella huonosta itsetunnosta ja voisin sanoa melkeinpä itseinhosta kokoni takia. Olen ollut myös koulukiusattu, mikä on vaikuttanut elämääni pitkälle.

 

Otin itseäni niskasta kiinni vuoden 2019 loppupuolella ja päätin, että nyt on jonkin muututtava. Olin silloin todella rikki. En jaksanut edes olla pystyssä pidempiä aikoja ja olin lihonut suurimpaan kokoon, mitä olin elämässäni koskaan ollut. Voin kokonaisvaltaisesti todella huonosti.

Tein päätöksen aloittaa elämäntaparemontin. Aloin lukemaan itsensä kehittämisen kirjoja enemmän kuin aiemmin ja ostin nettivalmennuksia, jotta saisin terveellisestä ruokavaliosta ja liikunnasta taas kiinni. Ja ne todellakin auttoivat!

 

 

kehopositiivisuutta

 

 

“Tein päätöksen aloittaa elämäntaparemontin”

Vuonna 2020 helmikuussa minulta kysyttiin tykkäänkö tästä Suvista, joka tällä hetkellä olen. Hieman yllätyin itsekin, kun pystyin sanomaan rehellisesti “kyllä”. Vuosi sitten tai edes viime vuoden loppupuolella, en olisi pystynyt uskomaan sitä missä pisteessä tällä hetkellä olen.

Aloin opiskelemaan personal traineriksi, olen saanut pudotettua 15 kg siitä, mitä olin isoimmillani (painolla ei kuitenkaan ole väliä vaan sillä, minkälainen olo sun kropassa on), voin mieleltäni ja kropassani hyvin. Olen onnellinen ja hyväksynyt itseni juuri tällaisena kuin olen. Pääsin myös Miss Plus Size 2020-finalistiksi ja tuntuu, että elän tällä hetkellä jonkinlaista unelmaa!

 

Haluankin puhua kehopositiivisuuden puolesta, sillä kiloilla, ulkonäöllä tai millään muulla ei ole väliä, kunhan voit fyysisesti ja henkisesti hyvin.

Tee niitä asioita, mitä rakastat ja rakasta itseäsi juuri sellaisena  kuin olet. Sun lähipiirillä on myös suuri vaikutus sun hyvinvointiin. Katso maailmaa optimistin silmin ja positiivisella otteella ja jos susta tuntuu, että kaipaat muutosta niin ota se ensimmäinen askel.

 

Niin minäkin tein.”

-Suvi

 

kehopositiivisuutta

kehopositiivisuutta

 

Kehopositiivisuutta somessa

Tämän supernaisen tarinaa voit seurata Instagramista suvilamminaho ja hänen YouTube kanavan löydät täältä!

 

Suvin tarina kosketti minua syvästi ja uskon sen liikuttavan myös monia muita. Suvin menestystarina on inspiroiva esimerkki siitä, kuinka oman päätöksen takana seisominen voi saada aikaan huikeita muutoksia elämässä.  Kuinka se, että panostaa omaan hyvinvointiin voi saada aikaiseksi niin paljon hyvää. Toivotan Suville kaikkea hyvää tuleviin elämän kiemuroihin ja kiitän lämpimästi siitä, että sain julkaista hänen kirjoittamansa ihanan menestystarinan Hohtoon sivuilla.

 

Onnea, kehopositiivisuutta ja menestystä niin Suville kuin teille lukijoille toivottaen,

Emppu Koo

 

Piditkö Suvin ihanasta tarinasta? Täältä löydät lisää inspiroivia menestystarinoita!

psst! Teksti on julkaistu 15.6.2020 ja päivitetty 1.8.2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *