Hohtoon – hyvinvointi kuuluu kaikille!

 

Hohtoon tarkoituksena on jakaa eteenpäin tietoa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja ihmisen kukoistuksesta. Mitä ne ovat ja mitä niihin vaaditaan.  Tässä hyvinvointiblogissa eniten käsiteltävät aiheet ovat menestys, kokonaisvaltainen hyvinvointi, myötätunto ja itsensä kehittäminen.

Hohtoon jakaa eteenpäin hyviksi todettuja harjoituksia ja arjen työkaluja. Tavoitteena on myös inspiroida ihmisiä tavoittelemaan omaa henkilökohtaista menestystään jakamalla koskettavia ja upeita menestystarinoita.

 

Hohtoon sai alunperin alkunsa siitä uskomuksesta, että hyvän on tarkoitus kiertää.

Hyvinvointi kuuluu kaikille.

 

hohtoon

 

“Mä olen Emppu Koo. Bloggaaja, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, myötätunnon ja lempeyden puolestapuhuja. Mä tutkin menestystä ja olen kiinnostunut unelmoinnin voimasta. Haluan tarjota jokaiselle hyviksi kokemiani työkaluja hyvinvoinnin ja henkilökohtaisen menestyksen tueksi ja jakaa eteenpäin sitä tietoa johon matkan varrella törmään. Mä kerään myös menestystarinoita julkaistavaksi – opettamaan ja inspiroimaan muita!” 

hohtoon

Olen tutkinut ihmisen henkilökohtaista kehitystä, hyvinvointia ja menestystä vuodesta 2014

Kohdattuani erilaisia henkilökohtaisia kriisejä ymmärsin, että jonkin sisälläni oli muututtava. Siispä ryhdyin töihin ja lähdin tutkimaan sitä, miten sisäinen muutos tehdään. 

Missioni tänä päivänä on jakaa muille hyväksi kokemaani tietoa, vinkkejä ja käytännön työkaluja itsen kehittämiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi. Haluan tällä blogilla myös tuoda muiden arkeen lisää positiivisuutta, elämäniloa ja myötätuntoa. 

Olen opiskellut aihetta jos jonkin verran ja työskennellyt aloilla, joissa olen käyttänyt positiiviseen psykologiaan pohjautuvia menetelmiä. Olen löytänyt omat vahvuuteni, heikkouteni, itsemyötätuntoni, intohimoni ja luovuuteni. Koulutukseltani olen sosionomi ja työskentelen tällä hetkellä varhaiskasvatuksen opettajana positiivisen pedagogiikan menetelmiä päivittäin hyödyntäen. 

Haluan auttaa myös Sinua löytämään omat vahvuutesi, inspiraation lähteesi, voimavarasi, itsemyötätuntosi ja toiveesi. Haluan herättää ajatuksia ja keskustelua, kerätä lisää tietoa ihmisen kukoistuksesta ja kuulla sinun mielipiteesi siitä, mitä menestys on.

-Emppu Koo

 

Hohtoon toimintaa voit myös seurata Facebookissa ja Instagramissa!